vrijdag 24 juni 2016

PAARDCAFÉ: Fabian + Jessy Yasmeen

Zijn muziekstijl is niet in één woord samen te vatten, invloeden van blues en americana vormen de rode draad die door zijn nummers verweven zit. Fabian laat zich onder meer in zijn gitaarspel inspireren door muzikale grootheden als Mississippi John Hurt en in zijn nummers klinkt het geluid van J.J. Cale en Tony Joe White.
Pop/Rock
Archief
  • Paardcafe
  • 17:30
  • 18:30

De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots blijft zeker niet onopgemerkt, zo blijkt uit zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Eric Bibb.

Eind 2015 verscheen de single Young Heart die onder andere te horen was op Radio Veronica en NPO1. 24 juni presenteert Fabian met zijn voltallige band de nieuwe single in het Paard Café.

Voorprogramma: Jessy Yasmeen

Jessy Yasmeen, een 21 jarige singer songwriter uit Rotterdam. De inspiratie van Bob Dylan, Passenger en Angus & Julia Stone is terug te horen in haar werk en zorgen voor een verrassende mix van folk, pop en country. Maar het is vooral veel van Jessy zelf wat je te horen krijgt. Het zijn oprechte liedjes waarbij je keer op keer wordt gegrepen door een catchy hook of haar authentieke stem.