Paardcafé: De Gijsjaradijsja Band

vrijdag 22 september 2023 2023

De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggen Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie.
De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enorme internethits scoorde met zijn slecht getekende Pokemon parodieën. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijn kanaal, zoals het solo album ‘Coronaliedjes’. Op basis van dit materiaal ontstond het idee voor De Gijsjaradijsja Band.
Gijsjaradijsja heeft een serieus blik muzikanten open getrokken met veteranen uit bands als
Scotch, Dr. Justice & The Smooth Operators, The Skaggerz, Waardeloos, Switch Bones, Cooper, Bazzookas en BluefisH. Deze bonte formatie bestaat uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon en accordeon. Het ontstaan en de ontwikkeling van De Gijsjaradijsja Band is live te volgen in De Gijsjaradijsja De Bandvlog op YouTube.

Alternative electro pop punk
archief
  • Café
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief
SUPPORT:
De één noemt het cynisch, de ander lol hebben. Sasha Sailor noemt het beide. MusicMaker (Reportage ESNS): ‘Het is een van de meest energieke en spannende bands die we de afgelopen dagen meemaakten. Alles beweegt en je kan dan zelf ook haast niet stil blijven staan’.