Paardcafé: Bona Fide Mistakes

Luide rammelende folk tunes

vrijdag 16 februari 2024 8383

Bona Fide Mistakes verwijzen naar fouten of misverstanden die te goeder trouw plaatsvinden, zonder frauduleuze bedoelingen of nalatigheid.
Bona Fide Mistakes is ook een band met luide rammelende folk tunes en hebben een paar daarvan live opgenomen op cassette in een eerste EP genaamd Balderdash (In Paardcafé op vinyl te verkrijgen).
Normaliter drie personen sterk, neemt de band deze avond verschillende gastmuzikanten mee, om zichzelf daarmee sporadisch exponentieel te laten groeien. Vinyl in beperkte oplage, muzikanten in overvloed: 16 februari in Paardcafé
Support:
De naam Sam Vano ken je waarschijnlijk nog niet. Dat is begrijpelijk, want hij komt pas net de hoek om lopen. Als Sam van Ommen ken je hem misschien wel, voorheen bij Sam & Julia, nu als gitarist bij Tim Knol. Maar dit jaar verscheen zijn eerste werk als solo-artiest, de EP solitaire, waarin we voor het eerst de eerlijkste en meest ongefilterde versie van Sam horen. En deze versie lijkt aan te slaan; na een uitverkochte release show, speelde hij een aantal shows in Engeland als voorprogramma voor Victoria Canal, nam hij een sessie op met The Influences en is hij alweer druk bezig met de volgende plaat, die in het najaar van 2024 zal verschijnen.

folk indierock
archief
  • Café
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief