PAARD 50: WHITE LIES

Indie grootheden gewapend met een nieuwe plaat

vrijdag 28 oktober 2022 8377

Op 28 oktober staat White Lies tijdens de PAARD50 feestweek in onze Grote Zaal! Wie in de zero’s fan van indie was, herkent de stem van zanger Harry McVeigh al na de eerste seconde. Met hits als ”Fairwell To The Fairground” en “Bigger Than Us” weet dit trio al jaren zalen rond de wereld mee te krijgen. Dit keer komen de Indie grootheden, gewapend met hun nieuwe plaat ”As I Try Not To Fall Apart”, de bühne van PAARD bestijgen.

Voor liefhebbers van Editors, Bloc Party, Kaiser Chiefs
archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Het zesde album van de mannen bevat de duistere humor die we van White Lies gewend zijn, gecombineerd met pakkende melodieën en het melancholische stemgeluid waar we zo van houden. Al vanaf de eerste tonen word je meegesleept en pas na het laatste nummer weet je de bezwering te ontsnappen. Kortom, de band levert precies waar ze zo belachelijk goed in zijn: indie met een scherp randje.

 

Support:
Tygo Ulta is een band bestaande uit Jelle Schoneveld en Olaf Kroon. Met muzikale kleuren die
reiken van neurotische gitaren tot mellow synth ballads probeert Tygo Ulta de limieten van door
beats gedreven muziek te verkennen. In hun debuut album ‘Supersuit’ gebruiken zij
drijvende synthesizer sounds in combinatie met stevige analoge drums om de grenzen te
vervagen tussen muzikale genres.

PAAR50 // 21 t/m 29 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 29 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ Op As I Try Not to Fall Apart bekennen de Britse postpunkers neonkleur en herpakken ze de ingeslagen Five weg. “

Written in Music