PAARD 50: SAN HOLO (live) + DROELOE

Voor EDM producer San Holo is alles persoonlijk. Elke noot is een verhaal en elke tekst een herinnering. En één ding is zeker, zijn optreden wordt sowieso een feestje!

zaterdag 29 oktober 2022 8377

Let op! Met een ticket voor San Holo (Live) + Droeloe krijg je gratis toegang tot de PAARD50 Afterparty!

Een paar weken terug stond San Holo nog voor een uitverkocht Red Rocks Stadium, voor PAARD50 halen we hem dichter naar de plek waar het voor hem allemaal begon.

Verwacht een intieme show van deze post EDM / ambient post-rock producer extraordinair. Een unieke ervaring met een artiest die de Grote Zaal eigenlijk al lang ontgroeid is. Voor deze avond brengt San Holo zijn goede vriend Droeloe mee als special guest. Beide artiesten zijn een klasse apart met hun vooruitstrevende sounds en duizelingwekkende live optredens. Vier samen met ons het 50-jarig jubileum van PAARD op 29 oktober 2022!

archief
  • €29,00 *
  • Grote Zaal
  • 20:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

San Holo
Voor San Holo is alles persoonlijk. Elke noot is een verhaal en elke tekst een herinnering, een hyperrealistische verkenning van doel, emotie en gedeelde ervaringen. De Nederlandse producer leeft in zijn eigen ruimte en creëert een wereld van schoonheid en sentiment tussen de build-and-drop bombast van Post-EDM en de intieme mijmeringen van ambient post-rock. Hij werd verliefd op punk en alt-rock waardoor hij gitaar ging spelen en zijn eigen sound creëerde. San’s unieke stijl en eerlijke benadering van songwriting als future bass producer in het Soundcloud-tijdperk heeft hem een ​​trouwe aanhang opgeleverd die zijn onafhankelijke debuutalbum ondersteunde, waardoor de artiest als een ster in een geheel eigen klasse werd gecementeerd, terwijl hij de lof verdiende van critici en collega’s. Van rockiconen als Rivers Cuomo en Tom Morello tot producers als Porter Robinson.

DROELOE
De eb en vloed van het leven is voor ons allemaal onvermijdelijk, hoe we erop reageren is wat ons onderscheidt. Producer, componist en multi-instrumentalist Vincent Rooijers aka DROELOE deelt zijn perspectieven via een ingewikkelde caleidoscoop die is geweven uit de zinderende combinatie van vooruitstrevende geluiden en verbluffende beeldende kunst. Het is deze verbluffende mix van introspectieve reflectie en echte herinneringen en momenten waarop de meest interessante verhalen worden gecreëerd. Het verhaal van het leven zonder grenzen tussen chaos en orde. De onverwachte reis.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ Singing along to these songs felt like catching up with an old friend on a sunny day that leaves you feeling whole and happy. “

EDM MANIAC