PAARD VAN STAL BY NIGHT: 80S 90S NULLIES + KISS ALL HIPSTERS

vrijdag 1 september 2023 2023

Na de seizoensopening van PAARD is het tijd om te dansen! 80S 90S NULLIES vullen de grote zaal met de beste hit van het verleden, oftewel meezingen en ongegeneerd dansen. In de zaal ernaast vind je de helden van KISS ALL HIPSTERS. Een eclectische mix van Indie, Pop, Electronica en Hip Hop, waar je van Artic Monkeys langs Tame Impala via The Strokes, Harry Styles en Fred Again naar Fontaines DC gaat.

En goed nieuws; één kaartje, twee zalen <3

18+
archief
 • €6,50 *
 • Grote Zaal + Kleine Zaal
 • 23:30
 • 23:30
Nieuwsbrief

 • GROTE ZAAL: 80S 90S NULLIES

   The Best From The Past 

  Zin om los te gaan op alle hits van de 80s 90s en zeroes?  Kom tijdens 80S 90S NULLIES dansen op je favoriete guilty pleasures en tijdloze hits van de vorige decennia. 80s 90s Nullies in Paard is een nacht gevuld met de meest dansbare hitjes uit de vorige decennia tot die ene guilty pleasure waar je stiekem nog steeds veel te lekker op gaat.

 • KLEINE ZAAL: KISS ALL HIPSTERS

  100% * INDIE * ECLECTIC POP * BITS OF HIPHOP, ELECTRONICA & PURE POP APPROVED!

  Kiss All Hipsters is de eclectische Indie/Pop/Hiphop/Electronica dansnacht van Arnold Scheepmaker & Jael Snijder die sinds 2007 frequent terug te vinden is in talloze poppodia in Amsterdam, Berlijn, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en daarnaast zo nu en dan ook andere steden aandoet. 9 December is Kiss All Hipsters weer te vinden bij PAARD. Kiss All Hipsters is zowel eigenzinnig als catchy, altijd dansbaar en evolueert moeiteloos mee met de tijdgeest. Grote hits en scherpere tracks komen beide voorbij in de bonte mix waar het duo om bekend staat.