Lenny Oosterwijk
donderdag 11 juli 2019

THE KIK SPEELT BOUDEWIJN DE GROOT MET ORKEST @ Zuiderparktheater

Let op: dit is een concert in het Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100
‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’, twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die generatie op generatie als zodanig beschouwd worden. Nog nooit werden deze platen integraal uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968.

pop
uitverkocht

*incl € 2,50 servicekosten

De Rotterdamse bietband The Kik brengt een glimlach op ieders gezicht met hun perfect meerstemmig gezongen sixtiespop. Na het debuutalbum Springlevend (2012, met de onweerstaanbare zomerhit Simone) heeft The Kik zich onder leiding van multitalent Dave von Raven op vele terreinen ontwikkeld. Ze waren een seizoen de huisband van DWDD, zetten Nederpopheld Armand in het zonnetje en maakten de titelsong voor de film Toen Was Geluk Heel Gewoon.

Let op! Consumpties bij het Zuiderparktheater zijn te halen met consumptiemunten. Deze zijn ook alvast online te bestellen via deze link.

 

''Gelukkig speelt de Rotterdamse band nog wél de nummers die De Groot zelf niet meer wil vertolken. Wat zijn ze ongelooflijk goed.''

Menno Pot voor de Volkskrant