vrijdag 13 augustus 2021

PAARD IN HET PARK: DAVINA MICHELLE

Ook nog even nagenieten van PAARD IN HET PARK? Klik hier voor de fotoverslagen.  

Davina Michelle is uitgegroeid tot een singer songwriter met een ongeëvenaarde en dynamische stem, die bekend is door heel Nederland. Stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs, met empowering teksten. Ze kan het allemaal.  Sinds het begin van haar carrière is ze al bij  Beste Zangers geweest, stond ze als voorprogramma voor P!nk op het Malieveld en was ze dit jaar nog op het podium tijdens Eurovision Songfestival aanwezig.

LET OP: dit is een los concert, voor het concert van Altın Gün later op de avond koop je hier een ticket.

pop
Archief
  • Ticket: €37,50 | alleen geldig samen met Coronatoegangsbewijs
  • Zuiderpark
  • 13:00
  • 14:00

PAARD IN HET PARK
Poppodium PAARD verhuist in het tweede weekend van augustus zijn Grote Zaal naar het Zuiderpark. Voor de concertreeks PAARD IN HET PARK wordt een tijdelijk podium en festivalterrein gebouwd waar muziekfans kunnen genieten van optredens van DI-RECT, Snelle, Waylon, Davina Michelle, Altın Gün en The Dirty Daddies. Op het terrein is eten en drinken beschikbaar!

Tijdens PAARD IN HET PARK gelden de door de overheid gehanteerde coronamaatregelen. Dit betekent dat bij de entree wordt gewerkt met het tonen van een Coronabewijs. Op die manier kan op het terrein feest gevierd worden zonder 1,5 meter afstand in acht te houden maar wel met zitplaatsen. Kijk voor meer informatie op www.paardinhetpark.nl