vrijdag 13 augustus 2021

PAARD IN HET PARK: ALTIN GÜN

Ook nog even nagenieten van PAARD IN HET PARK? Klik hier voor de fotoverslagen.  

Wat een perfecte match met een zwoele zomeravond in het park! Anatolische rockmuziek meets Turkse psychedelische folk. Als geen andere band weet Altın Gün het heden met het verleden samen te smelten tot een super catchy en dansbaar geheel. Zo goed zijn ze erin, dat hun naam inmiddels ook ver buiten de landsgrenzen rondzingt. Op vrijdag 13 augustus zie je Altın Gün in de openlucht tijdens PAARD IN HET PARK.

LET OP: dit is een los concert, voor het concert van Davina Michelle eerder op de dag koop je hier een ticket.

Anatolische rockpsychedelicturkse folkWe Are Public
Archief
  • €27,50 | alleen geldig samen met Coronatoegangsbewijs
  • Zuiderpark
  • 19:00
  • 20:00

PAARD IN HET PARK
Poppodium PAARD verhuist in het tweede weekend van augustus zijn Grote Zaal naar het Zuiderpark. Voor de concertreeks PAARD IN HET PARK wordt een tijdelijk podium en festivalterrein gebouwd waar muziekfans kunnen genieten van optredens van DI-RECT, Snelle, Waylon, Davina Michelle, Altın Gün en The Dirty Daddies.

Tijdens PAARD IN HET PARK gelden de door de overheid gehanteerde coronamaatregelen. Dit betekent dat bij de entree wordt gewerkt met het tonen van een Coronabewijs. Op die manier kan op het terrein feest gevierd worden zonder 1,5 meter afstand in acht te houden. Kijk voor meer informatie op www.paardinhetpark.nl