woensdag 23 september 2020

ORKESTA MENDOZA [nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 10 mei naar 23 september 2020. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen. Je tickets zijn uiteraard geldig voor deze nieuwe datum.

——————————–

Gevormd rondom bandleider Sergio Mendoza is Orkesta Mendoza een genot voor elke liefhebber van alles wat Spaanstalig aanvoelt. Je waant je bij de eerste klanken al in Midden-Amerika met een koude cerveza en wat amigos om je heen. Sergio is geboren op de grens van de VS en Mexico en dat klinkt door in zijn muziek. Een mix van cumbia, mariachi en r&b. Denk aan een act als XIXA maar iets minder duister. Eerder speelde de orkestleider al in Calexico en Devotchka maar Mendoza speelt nu ook al een aantal jaar met zijn eigen orkest. Op 10 mei komt het collectief naar onze Kleine Zaal.

cumbiamariachiWorld
Koop tickets
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De band begon in 2018 al met het schrijven van nieuw materiaal maar dat werkte niet goed genoeg. In 2019 werd in de studio nieuwe muziek geschreven die wel leek te werken. Dit kwam door de minder serieuze insteek die de band had, iets speelser en minder druk op de ketel. Dit klinkt door in de muziek op de aanstaande plaat Curandero. Zoals Mendoza het zelf noemt: “Grensmuziek zonder grenzen.”

Curandero: Border without borders

Sergio Mendoza