vrijdag 19 oktober 2018

OPEN MIKE EAGLE

H3C Squad

De Californische hiphop artiest Open Mike Eagle weet al een aantal jaar zijn alternatieve hiphop muziek te combineren met zijn persoonlijke kijk op de wereld. Niet het standaard genre wat je misschien gewend bent, maar toegankelijke, bijna funky songs die je doen laten dansen en filosoferen tegelijk. Soms pijnlijke onderwerpen als racisme, geweld en democratie komen op een frisse, grappige manier aan bod bij de Amerikaanse rapper. Begonnen in het rap trio Thirsty Fish en daarna onderdeel van hiphop collectief Project Blowed, is hij ook al een tijd lang solo aan de weg aan het timmeren.

Archief
  • € 14,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In 2014 bracht hij zijn succesvolle plaat ‘Dark Comedy’ uit, die niet onopgemerkt bleef bij de grote media. Zo kreeg hij lovende reacties van o.a Pitchfork en Rolling Stone. Zijn nieuwste aanwinst ‘Brick Body Kids Still Daydream’ wordt door dezelfde media uitgeroepen tot beste hiphop plaat van het jaar. Want de plaat vol met kneiter goeie beats komt namelijk recht je hart in. Op 19 oktober 2018 staat Open Mike Eagle in het Paard, wat een legendarisch concert gaat worden. Don’t miss out!

Voorprogramma H3C Squad:
Het concert van Open Mike Eagle wordt geopend door de 3-koppige Hiphop-formatie H3C Squad met een  dynamische & energieke liveshow. DJ: Fast Fader; Emcees: D Chesron & Spijtoptant.