dinsdag 14 november 2023

ONDERNEMEN VOOR DE TOEKOMST

Op 14 november organiseert ondernemersbeweging The Present een netwerkmiddag in Den Haag voor de Ondernemers van de Toekomst. Een middag voor iedereen die klaar is om op een nieuwe manier naar business en groei te kijken, en voor wie wil ontdekken hoe zijn/haar/hun kwaliteiten een bijdrage kunnen leveren aan een socialere en inclusievere samenleving. Want de ondernemers van de toekomst zijn niet degenen die financiële groei vooropstellen, maar juist degenen die sociaal en ecologisch welzijn als hoogste doel hebben.

Koop tickets
  • Kleine Zaal
  • 17:00
  • 17:00

Voor deze speciale editie in PAARD richten we ons op ondernemers uit de muziek- en eventindustrie. Of je nu een muzikant bent die zijn passie wil inzetten voor een betere wereld, een ondernemer die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden in de muziek- en eventsector, of geïnteresseerd bent in de kracht van muziek voor verandering, dit evenement is voor jou!

Tijdens het event ontmoet je gelijkgestemden én krijg je direct concrete voorbeelden en mogelijkheden hoe jij als ondernemer toekomstbestendig wordt. Binnenkort delen we hier ook de sprekers voor deze editie, dus houd deze pagina in de gaten!

The Present
The Present gelooft dat iedereen wil bijdragen, maar niet altijd weet hoe. The Present zorgt ervoor dat jouw expertise optimaal wordt benut door je te koppelen aan een passend initiatief en project. Op die manier kun jij doen waar je goed in bent, en kunnen zij blijven doen waar zij goed in zijn! Lees hier meer over The Present