ONDERNEMEN VOOR DE TOEKOMST [GEANNULEERD]

dinsdag 14 november 2023 2023

LET OP! Dit evenement is geannuleerd.

Op 14 november organiseert ondernemersbeweging The Present een netwerkmiddag in Den Haag voor de Ondernemers van de Toekomst. Een middag voor iedereen die klaar is om op een nieuwe manier naar business en groei te kijken, en voor wie wil ontdekken hoe zijn/haar/hun kwaliteiten een bijdrage kunnen leveren aan een socialere en inclusievere samenleving. Want de ondernemers van de toekomst zijn niet degenen die financiële groei vooropstellen, maar juist degenen die sociaal en ecologisch welzijn als hoogste doel hebben.

Wij zijn bijzonder blij om te delen dat niemand minder dan Annemarie van Gaal deze middag aftrapt! Deze rasonderneemster, bekend van o.a. Dragon’s Den en Een Dubbeltje op zijn Kant, deelt op 14 november haar visie over hoe ondernemers met hun creativiteit nieuwe, duurzame kansen kunnen creëren voor een mooiere wereld.

archief
  • Kleine Zaal
  • 16:45
  • 17:00
Nieuwsbrief

Voor deze editie in PAARD komt ook een bijzondere spreker uit de muziek- en eventindustrie zijn verhaal delen: Stefan Beek, DJ & sociaal ondernemer, vertelt over zijn initiatieven Music Moves en Homebass, waarmee hij de dansvloer een plek maakt waar iedereen welkom is.

En Evelien Hölsken, oprichtster van Free A Girl, bevrijdde met haar initiatief al meer dan 6000 minderjarige meisjes uit situaties van seksuele uitbuiting. Op 14 november vertelt zij over hoe je van een ideaal een duurzame en impactvolle beweging maakt – en hoe je blijft doorzetten als je werkt in één van de donkerste delen van de wereld.

Dit event is voor alle ondernemers die een verschil willen maken in de wereld. Tijdens het event ontmoet je gelijkgestemden én krijg je direct concrete voorbeelden en mogelijkheden hoe jij als ondernemer toekomstbestendig wordt.

The Present
The Present gelooft dat iedereen wil bijdragen, maar niet altijd weet hoe. The Present zorgt ervoor dat jouw expertise optimaal wordt benut door je te koppelen aan een passend initiatief en project. Op die manier kun jij doen waar je goed in bent, en kunnen zij blijven doen waar zij goed in zijn! Lees hier meer over The Present