NTJAM ROSIE [nieuwe datum]

woensdag 4 november 2020 2020

Update over Corona maatregelen: De show gaat door in een 30 personen setting. De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht over het annuleren + refunden van hun tickets en over de mogelijkheden om aanwezig te zijn bij de 30 personen setting. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected]. 

Ntjam Rosie wil vooruit: stilstand is achteruitgang. Daarom nam ze na het album ‘The One‘  in 2015 afscheid van haar toenmalige band. Met het verstrijken van de jaren besefte de zangeres dat er meer is dan muziek en dat leidde tot album ‘Family & Friends‘: een muzikale cocktail vol liefde, groove, en met meer Afro-invloeden dan ooit. Op 4 november 2020 speelt de artiest haar nog uit te komen album in PAARD.

Jazz pop R&B Soul
archief
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Tot haar negende woonde Ntjam Rosie in Kameroen. De zangeres hoorde de trommels, het zingen in de kerk, de onmiskenbare klanken van Afrika. Het maakte haar op slag verliefd op muziek. In Nederland bleek ze goed te kunnen zingen en belandde ze op het conservatorium.

Sinds 2010 is ze zelfstandig muzikant en inmiddels is ze druk aan het werk aan haar trilogie. Deze begon met het album ‘Breaking Cycles‘, dat uitkwam in 2017. ‘Family & Friends‘ wordt deel twee en voor de voltooiing van de trilogie reist ze terug naar Kameroen, om te luisteren naar het ritme van de trommels, de stemmen en de muziek die Kameroen ’thuis’ maken.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca van PAARD is gesloten maar bezoekers mogen wel zelf meegebracht water consumeren. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.