woensdag 4 november 2020

NTJAM ROSIE [nieuwe datum]

Ntjam Rosie wil vooruit: stilstand is achteruitgang. Daarom nam ze na het album ‘The One‘  in 2015 afscheid van haar toenmalige band. Met het verstrijken van de jaren besefte de zangeres dat er meer is dan muziek en dat leidde tot album ‘Family & Friends‘: een muzikale cocktail vol liefde, groove, en met meer Afro-invloeden dan ooit. Op 4 november 2020 speelt de artiest haar nog uit te komen album in PAARD.

JazzpopR&BSoulWe Are Public
Koop tickets
  • € 20,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Tot haar negende woonde Ntjam Rosie in Kameroen. De zangeres hoorde de trommels, het zingen in de kerk, de onmiskenbare klanken van Afrika. Het maakte haar op slag verliefd op muziek. In Nederland bleek ze goed te kunnen zingen en belandde ze op het conservatorium.

Sinds 2010 is ze zelfstandig muzikant en inmiddels is ze druk aan het werk aan haar trilogie. Deze begon met het album ‘Breaking Cycles‘, dat uitkwam in 2017. ‘Family & Friends‘ wordt deel twee en voor de voltooiing van de trilogie reist ze terug naar Kameroen, om te luisteren naar het ritme van de trommels, de stemmen en de muziek die Kameroen ‘thuis’ maken.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.