vrijdag 24 juli 2020 8371

NPO 3FM presents EUT & Tim Dawn

Livemuziek heeft super lang stilgelegen, maar vanaf 1 juli mag er weer iets gedaan worden. 3fm heeft de julimaand omgedoopt tot de Maand van de Livemuziek. Twaalf concerten in twaalf verschillende popzalen in twaalf verschillende provincies. Een symbolische showcase-tour door de sector die ontzettend lang heeft stilgelegen. Op 24 juli komen EUT en Tim Dawn bij PAARD langs om een showcase te geven voor een select aantal gelukkigen!

Thuisblijvers kunnen de volledige concerten volgen via 3FM en 3FM.nl/live.

Tickets
Solo > je krijgt een eigen zitplaats met 1,5 meter ruimte eromheen
Duo > met 2 duo tickets mag je met 2 personen naast elkaar plaatsnemen mits je een huishouden vormt
Archief
  • € 17,50
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

EUT
Misschien wel de hipste garage-pop act van het land. De Amsterdamse band is al een tijdje een van de ones to watch in de Nederlandse scene. Singles als ‘Supplies’ en ‘Bad Sweet Pony’ deden het goed en de band tourde de afgelopen twee jaar langs zo’n beetje elk Nederlands festival. Nu komt de groep voor een heel bijzondere show naar PAARD.

Tim Dawn
De Leidse muzikant/jurist Thijs Vroegop noemt zichzelf Tim Dawn als hij op het podium staat. Al een aantal jaar is de singer-songwriter bezig met het uitbrengen van muziek, en met succes! Single ‘Lighthouse’ kreeg al enige airplay op Radio 2 en ‘Bite The Bullet’ werd op dezelfde zender topsong. In 2019 werd Dawn 3fm-Talent. De, onder andere door Hozier beïnvloedde, singer-songwriter komt ook naar PAARD om samen met EUT de stilte te doorbreken en eindelijk weer op te treden.

Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie.

3fm