zondag 17 maart 2019

NOT.YOUR.REGULAR.BOY

Let op: dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé (Prinsegracht 10, Den Haag)

Een mix van Maroon 5, Empire Of The Sun en Passion Pit. Maar dan anders. Poprockmashup, bubblegum indie, een gigantische strot en een dikke vette ’80’s saus. Dit is Not.You.Regular.Boy, oftewel paradijsvogel Ferry de Ruiter.

Zijn motto? “I’m color, I’m black and white, I’m Everything.” Ferry was als jonkie al geobsedeerd met muziek: zijn vader leerde hem dan ook om bewust te luisteren naar de verschillende instrumenten van de jaren ’60 tot ’90: muziek van The Beatles tot Blondie en van de Culture Club tot Queen.

 

dragindiepop
Archief
  • € 5,00
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ferry identificeert zichzelf niet als een man of een vrouw, maar als een mens. Deze muzikant gaat en staat waar, én hoe hij wilt. Bij zijn  deelname aan The Voice of Holland kwam hij als volwaardig dragqueen het podium op: een Dutch Rainbow Award voor het beste Mediamoment schittert nu op nachtkast.

 

"Electric and vibrant, “Get Down Make Love” from upcoming artist Not.Your.Regular.Boy feels like a rock pop mash up of Maroon 5 and Adam Lambert. However, while the new single has great aspirations, it falls a little flat outside of a live setting."

Music Unlabeled