zondag 14 april 2019

NORA FISCHER & MARNIX DORRESTEIN

Wat als de 17e-eeuwse Dowland, Monteverdi, Vivaldi en Purcell geen oude componisten waren, maar hedendaagse singer-songwriters? Nora Fischer en Marnix Dorrestein gaan de uitdaging aan en weten in een adembenemde opvoering de gemene deler van 17e Eeuwse liederen en hedendaagse composities bloot te leggen. Prachtige, pure en tijdloze uitvoeringen van eeuwenoude stukken.

Archief
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 15:00
  • 15:30

*incl € 2,50 servicekosten

Nora’s repetoire gaat van Monteverdi tot vele composities die voor haar geschreven werden. Ze werkte in het verleden al samen met grootheden als Louis Andriessen, Osvaldo Golijov, David Lang en Michel van der Aa. In Marnix Dorrestein vond ze haar perfecte metgezel voor dit project; een muzikale duizendpoot die produceert, componeert, dicht en arrangeert. Op 14 april is hun samenwerking te bewonderen in het PAARD.

Nora Fischer is a revelation, both versatile and virtuosic...

BBC Music Magazine

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur