zaterdag 2 juni 2018

Nina June

Nina June maakte haar eerste song For Love in haar homestudio in Amsterdam. Zonder verwachtingen laat ze de plaat los in de wereld, waarna het twee miljoen streams haalt op Spotify. Ze gaat op een pelgrimsreis en denkt na over het leven, luistert naar muziek die samensmelt met de omgeving. Bij terugkomst blijft ze song na song releasen, allemaal worden ze goed ontvangen. Wanneer de Amerikaanse MTV-serie Catfish het nummer When We Fall gebruikt, neemt de vraag naar een album nog meer toe.

Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Op Facebook benadert Nina wereldproducer Tim Bran, die eerder met Paul McCartney, Birdy en London Grammar werkte. Een week later zit ze bij hem in de studio. Het resultaat van de reis die Nina aflegde heet BON VOYAGE. Elf filmische popsongs over liefde, loslaten en trouw beloven aan jezelf. Voor Nina June betekent het album een nieuwe aanpak, een nieuw geluid en het begin van een eeuwigdurende zoektocht naar de waarheid. Op 2 juni staat ze bij ons in Paard!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur