donderdag 1 juli 2021

DE NIEMANDERS [Nieuwe datum]

In verband met de coronamaatregelen is deze show verplaatst naar deze datum. Reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig en ticketkopers hebben mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

In de liveshow van De Niemanders vormen de verhalen uit de Nederlandse gevangenissen de rode draad. Samen met – en geïnspireerd door – de inmates schrijven Rocco (Donnerwetter) en Wout (Shaking Godspeed) een uniek album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’, die stuitert van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica. 12 mei zie je ze in onze Grote Zaal.

‘Wat zou er met je gebeurd zijn als je op cruciale momenten in je leven een andere kant was opgegaan en in de gevangenis was beland?’

Koop tickets
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 21:00
  • 21:30

Songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) speuren als embedded musicians gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Op zoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van hen die de verkeerde keuzes hebben gemaakt. De verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.

Een van de meest indrukwekkende Nederlandse rockalbums van de laatste jaren ****

De Volkskrant