maandag 15 april 2019

NEW BEST FRIENDS # 4

Vrienden, buren, ondernemers, ontdekkers, denkers, verbeteraars, muziekliefhebbers en avonturiers!

Ken je dat gevoel, de klik, die connectie die een nieuwe ontmoeting teweeg kan brengen? Dat onbestemde gevoel dat er iets moois te gebeuren staat? Dat als vanzelf de ideeën beginnen te stromen? Zoals in de film Casablanca Rick Blain tegen Louis Renault de historische woorden sprak  ”I think this is the beginning of a beautiful friendship”, zo geloven wij dat muziek een verbindende kracht heeft om mensen samen te brengen.

Wij zien daarom voor Paard een rol weggelegd om mensen, bedrijven en goede ideeën samen te brengen en zo een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. We zijn niet zo van de netwerkborrels, maar we weten wel dat het live meemaken van een echt goede show mensen dichter bij elkaar brengt; we zien in Paard regelmatig uit zulke avonden nieuwe vriendschappen en mooie plannen ontstaan.
Met het informele matchmaking event NEW BEST FRIENDS faciliteert Paard inspirerende ontmoetingen die zakelijk interessant zijn en die tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld om ons heen.

Archief
  • Paardcafé
  • 17:30
  • 17:30

Let’s connect!
Met deze gedachte vragen we start-ups en innovators die  duurzaamheid, sociale cohesie en maatschappelijke verbeteringen hoog in het vaandel hebben staan zich aan te melden voor selectie om op 15 april deel te nemen aan de vierde editie van NEW BEST FRIENDS. We brengen hierin weer een gevarieerde mix van lokale startups, gevestigde bedrijven en overheidspartijen met elkaar in contact. En dat mag wat ons betreft best gepaard gaan met wat rock’n’roll en een biertje. Muziek zit niet voor niets in het DNA van de stad.

De aanwezigen op New Best Friends zijn gevestigde (inter)nationale bedrijven, verschillende kenniscentra, gemeentevertegenwoordigers, sponsoren, lokaal MKB, tech-mentors, entrepreneurs en natuurlijk verschillende Start Ups en Scale Ups. Zo’n 200 partijen gingen je al voor op de eerste drie edities. Het meeste gaat op uitnodiging, maar houden ook een aantal plaatsen vrij voor vrije inschrijving.

New Best Friends #4 : Duurzaamheid op festivals en evenementen
In deze vierde editie leggen we de focus op Duurzaamheid in combinatie met festivals & horeca. Er zijn jaarlijks honderden festival in Nederland waarvan het Paard er ook een aantal organiseert. Wat kunnen wij doen om de milieu-impact van festivals te verkleinen, en kunnen we festivals en evenementen inzetten om het maatschappelijk bewustzijn over duurzaamheid te vergroten?

Vind jij dat je bij deze ontmoeting aanwezig moét zijn?
Maak jij deel uit van een Start Up, een Scale Up of heb je een uitgewerkt innovatief idee dat bijdraagt aan een betere wereld om ons heen? Misschien kun jij dan nog aansluiten bij deze vierde editie van New Best Friends en die o zo noodzakelijke connecties leggen.
Voor je aanvraag  willen we graag het volgende van je weten:
– Naam bedrijf/ innovatie
– Vestigingsstad
– Heb je een website of app?
– Ben je genoemd in de pers of op andere manieren onder de aandacht geweest?
– Omschrijving van de werkzaamheden waarin je ook uitlegt wat je doelen zijn en op welk gebied je je richt wat betreft van duurzaamheid, sociale cohesie,  maatschappelijke verbeteringen of innovatie.
-Ben je bereid een 1-minuut pitch te geven aan de aanwezigen over jouw bedrijf/idee?

Stuur een mailtje waarin je jezelf introduceert en bovengenoemde punten meeneemt naar:
[email protected] met als subject: New Best Friends.

Zou je aanwezig willen zijn als bezoeker?
Vertegenwoordig je niet direct een startup maar zou je toch graag als publiek hierbij aanwezig willen zijn? Laat ons weten waarom je erbij zou willen zijn.

New Best Friends is gratis en start om 18:00 en duurt tot 19:30. Na 19:30 is er nog tijd om vrijblijvend na te borrelen voor aanvang van het concert van Paul Young dat aansluitend in de grote zaal plaatsvindt.

In samenwerking met The Hague Tech & World Startup Factory, met dank aan The Hague Impact City. 

I think this is the beginning of a beautiful friendship

Rick Blain, Casablanca