NANA ADJOA

Dromerige én spannende alternatieve indie

woensdag 24 oktober 2018 8365

19:30 : FELBM
20:30: Nana Adjoa

De dromerige én spannende alternatieve indie van deze multi getalenteerde artiest is bijna onmogelijk in een hokje te plaatsen. De met soul doordrenkte songs zijn verrassend en origineel door de verschillende kleurrijke diepe sounds en grooves. Soms doet het je even denken aan de Britse triphop uit de jaren 90, maar door haar zwoele, herkenbare stem is het altijd meteen duidelijk dat je naar Nana Adjoa luistert.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Met haar plaat “Down At The Root” doet Nana je nadenken over dilemma’s op een haast zorgeloze manier. Na een stormvloed aan singles kwam deze plaat in november 2017 uit en bereikte ze al snel het grote publiek. 3voor12 benoemde Adjoa tot “Talent To Watch” en ze kwam terecht op het Noorderslag festival waarbij ze in de top 25 stond van beste shows. Waarna de zangeres ook nog eens werd uitgeroepen tot 3FM Talent. We kunnen elk moment nieuw materiaal verwachten, en daar kijken we onwijs naar uit, want haar singles als The Resolution en Late Bloomer krijgen wij niet uit ons hoofd.

Voorprogramma 19:30 – 20:30: FELBM 
FELBM is wat je krijgt wanneer je Eelco typt met de autocorrect aan. Het is tevens de artiestennaam van Eelco Topper, die met zijn intieme, bijna naïve liedjes de show van Nana Adjoa komt opwarmen. Zijn doel was om de synthesizer niet aan te raken, maar we moeten bekennen dat het niet zo erg is dat dat niet is gelukt. Op 24 oktober staat hij met zijn DJ-set als opwarmertje voor Nana Adjoa.