MYSTIC PROPHECY

zaterdag 30 november 2024

Maak je klaar voor een avond metal in PAARD. Op de line-up staan maar liefst drie bands deze avond: Mystic Prophecy, Iron Savior en Mad Max.

Met een bandgeschiedenis die meer dan twee decennia beslaat, behoort MYSTIC PROPHECY tot de gevestigde acts van de Duitse metalwereld. Met hun gevierde laatste meesterwerk “Metal Division” en de hitnoteringen in verschillende landen, behoort het kwintet rond de charismatische frontman R.D. Liapakis tot de voorhoede van de internationale heavy metal.

heavy metal metal
koop tickets
  • €27,00 *
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Iron Savior

De tweede band van de avond heeft in oktober 2023 een nieuw studioalbum uitgebracht, genaamd Firestar. De band uit Hamburg haalt op het album meerdere genres aan, van hard rock tot pop gekalibreerd naar de heavy metal standaard.

Mad Max

Als derde voegen we de speciale gast Mad Max toe aan de avond. De hardrockband uit Münster dankt hun naam aan de Australische dystopische film van George Miller en bracht in 2013 een album uit waarvan de titel geïnspireerd werd door dezelfde film. De band bestaat ondertussen meer dan 40 jaar en is niet meer weg te denken uit het metallandschap.

 

 

 

MYSTIC PROPHECY

zaterdag 30 november 2024

koop tickets