zaterdag 4 mei 2019

MUYAYO RIF

Muyayo Rif is een achtkoppig fiesta-monster uit Barcelona. In de beste Barcelonese mestizo traditie mengen zij latin, ska en punk tot een bruisende cocktail. Vanaf 2007 gingen zij de samenwerking met Gambeat aan, de bassist van Manu Chao en Mano Negra, waarmee zij een no-escape live show hebben ontwikkeld die barst van de energie en de hete Spaanse zon. Probeer daar maar eens stil te blijven staan.

 

Klinkt als La Pegatina, The Cat Empire en SplendidLatinpunkska
Archief
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 20:05
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Niet alleen in Spanje want in 2018 sloegen zij toe op festivals in heel Europa. Ook in Nederland met o.a. Down The Rabbit Hole, Concert at Sea en Zomerparkfeest. Hun meest recente plaat ‘Look at me’ kwam in 2017 uit, waarop ze lieten zien dat ze inmiddels ook electro-swing en Balkan meester zijn.

Komend voorjaar komt hun nieuwe plaat uit, vergezeld door een clubtour.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur