zaterdag 19 oktober 2019

MOTORPSYCHO

Prog rock? Call it Motorpsychodelica! Op 19 oktober zal de Noorse psychedelische rockband Motorpsycho PAARD uit haar voegen laten barsten. De band werd in de late jaren 80 opgericht en experimenteert met genres als jazz, hard rock, heavy metal, country en folk. Een niet te definiëren en intrigerende explosie van geluid met snoeiharde gitaar riffs als leidraad.

folk/rockHardrockpsychedelische rock
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

De heren van Motorpsycho weten al drie decennia lang een breed publiek te fascineren met hun experimentele geluid. Hun derde album ‘Demon Box’ ging zelfs zo hard, dat het hen een Noorse Grammy opleverde. In februari 2019 brachten ze hun 28e (!) plaat op de markt en hebben daarmee wederom bewezen dat de band beschikt over een onuitputtelijke bron van inspiratie. Op 19 oktober aanschouw je deze meesters live in de Grote Zaal van PAARD!

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur