donderdag 12 december 2019

MONOMYTH

Deze Nederlandse Krautrock/stonerrock band verlegt de genre-grenzen door enerzijds zwaar te leunen op de diepe bas en heftige drums, en anderzijds in verfijnde lagen van gitaar en keys het nodige detail in de nummers te brengen. Een totaalervaring van vijf gelijkgestemde identiteiten met spannende instrumentale soundscapes.

Koop tickets
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Monomyth is geen onbekende in de Nederlandse hardrock/metal scene, met optredens op onder andere Parkpop en Roadburn. Hun debuutalbum heeft de groovende grommers geen windeieren gelegd. “van een zelden gehoord niveau”, aldus Lords of Metal. Het vierde album ‘Orbid Quandrantis’ is al een tijdje aan het sudderen, maar arriveert op 13 september!

Wat kan je verwachten van deze avond? Je wordt meegesleept naar een andere wereld, een kosmische speelplaats, een plek die zowel nieuw als bekend voelt. Kies je ervoor om je ogen te sluiten en je door de instrumentale muziek te laten vervoeren? Of doe jij je ogen wijd open, zodat je afdwaalt in de geest van de duizelingwekkende lichtshow?

 

Alle ingrediënten voor rock & roll zijn aanwezig in de Monomyth sound, maar wel op een volstrekt unieke manier.

-Suburban.nl