MISS MONTREAL [Afgelast]

woensdag 28 oktober 2020 2020

Deze show hebben we helaas moeten afgelasten vanwege de Corona maatregelen. Ticketkopers ontvangen binnenkort een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Het is 2008 als Sanne Hans, a.k.a. Miss Montreal, haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. Acht albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de singer-songwriter van eigen bodem een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson) en Till The Sun Comes Up heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan. Dit jaar gaat Miss Montreal terug naar de basis en stort ze zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek.

archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

‘Het meisje uit het oosten’ blijft nuchter onder het succes en organiseert al jaren haar eigen festival ‘Bierpop,’ waarbij ze headliners als Kensington, DI-RECT en De Dijk weet aan te trekken. De veelzijdige muzikant was daarnaast drie seizoenen actief als jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice Of Holland, en zet zich in als ambassadeur van het Jeugd Sport & Cultuur Fonds.