donderdag 29 april 2021

MISS MARTHA HIGH & TIRF [Nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 30 april 2020 naar 29 april 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

Koop tickets
  • € 25,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De bijdrage van Miss Martha High aan de ontwikkeling van het soul is onbetwistbaar. Geboren in Victoria en opgegroeid in Washington DC, startte ze met zingen voor publiek op een jonge leeftijd. Tijdens een talentshow op haar school werd ze ontdekt door niemand minder dan Bo Diddley. Hij introduceerde haar aan opkomende band The Jewels. Niet veel later werd ze lid van de band van Bo en nam een hit op met legende George Clinton. In 1965 ontdekte James Brown haar en dat was de start van Martha haar 32 jaar lange carrière naast The Godfather, de langste van alle achtergrondzangers die hij heeft gehad.

50 jaar na da start van haar carrière heeft Martha haar bijnaam ‘the hardest working woman in show business‘ verdiend. Ze sierde podia overal ter wereld, van intieme jazzclubs tot in zalen als The Boston Garden. Na haar nieuwe samenwerking met het Italiaanse label Blind Faith Records en de Italiaanse producer Luca Sapio, is ze eindelijk terug met een nieuw album Nothing’s Going Wrong.