zaterdag 19 januari 2019

Paardcafé: Mispoes

Menig club en bar zijn onderhand afgestruind door deze poezen.

DanceurbanGratis18+
Archief
  • Paardcafé
  • 23:30
  • 23:30
  • 04:00

We hebben de kat uit de boom gekeken en gezien dat Agga Centje een beetje pussy mist in de clubs. Dan hebben we het niet over de girls op de dansvloer maar de girls achter de schermen.

Wij laten zien waar we voor staan. Wij geloven in de sterke vrouwen en mannen van nu. Het is niet alleen een feest, het is een statement. Wij maken Den Haag the place to be door een frisse wind door het uitgaansleven te laten waaien. Met een combinatie van gelijkheid, urban art en muzikaliteit wordt Den Haag uitgaansstad van Nederland.

Wij presenteren: Mispoes. Bij Mispoes worden de poezen en katers verzameld die zich in willen zetten voor een beter uitgaansleven, want een feestje zonder kater is niet legendarisch. Het is tijd voor kattenkwaad. 19 Januari toveren wij het Paardcafe, Den Haag om tot Mispoes Mansion. Trek je kittigste pakje aan en scheur uit je fishnets. Vang de verste vis uit de Haagse Vijver – want als de katten van huis zijn, zijn ze bij Mispoes.

📣 LINE UP 📣

SANKA SOUNDsystem
Axel Maze
Mispoes Finest

Laat je vastleggen op de foto door onze fotograaf Toy Bouwens.
En entreetje is helemaal gratis!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur