vrijdag 11 november 2022 8377

MISJA HELSLOOT INVITES

Misja Helsloot invites Sean Tyas – 11 november in PAARD. Den Haag.

Na twee jaar in en uit de lockdown, wordt dit hopelijk het jaar waarin muziekland weer grote plannen mag waarmaken. Iets waar Misja Helsloot graag bij aansluit – want grote plannen heeft hij zeker! Na twee succesvolle solo nights (2018 & 2019) en zijn b2b Open To Close met Signum (2021), nodigt hij goede vriend én trance grootheid Sean Tyas uit voor wat muzikale magie. Houd 11 november vrij in je agenda, want Misja Helsloot en Sean Tyas staan die dag klaar om het PAARD over te nemen.

Archief
  • € 30,50
  • Kleine Zaal
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 3,00 servicekosten

Misja en Sean hebben altijd al een muzikale klik gehad. Een bepaalde synergie. Ze hebben allebei hun steentje bijgedragen aan de internationale trance scene, draaien beiden al jaren mee en werken al meer dan 20 jaar hard aan het opbouwen en houden van hun eigen merk – zonder ego’s en altijd toegewijd aan de scene. Ze weten allebei wat er écht toe doet, achter de schermen en op de dansvloer – energie, beweging en impact. Dat is dan ook precies wat ze voor deze Open To Close in petto hebben. Deze OTC brengt je het beste van allebei, met solo sets en b2b sets, waarbij zowel Misja als Sean je meeneemt op reis langs trance, progressive en alles waar daaraan verwant is. Het PAARD zal op haar grondvesten schudden, dat is zeker. En jij bent meer dan welkom om dat te komen voelen.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.