vrijdag 2 november 2018

Misja Helsloot All Exclusive OTC

2018 markeert een wel heel speciaal jubileum voor DJ/producer Misja Helsloot. In 1998 maakte hij met zijn legendarische ‘In Trance We Trust’ compilatie een verpletterende indruk op de trance scene en ondanks dat er al 2 decennia zijn verstreken, denkt deze gedreven muziekliefhebber er geen seconde aan om rustiger aan te doen. Met nieuwe releases op Rielism, FSOE en Armada Music, blijft Misja zichzelf uitdagen en grenzen verleggen. Maar ook op DJ vlak staat hem weer een mooie uitdaging te wachten.

Klinkt als trance18+
Archief
  • Regular €15 Doors €20
  • Kleine Zaal
  • 21:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Vorig jaar werden fans getrakteerd op een gloednieuwe compilatie, op Sied van Riel’s Rielism label, evenals de release party daarvan in Dhoem Dhaam Warehouse. Het gaf Misja nieuwe energie én inspiratie. Niet alleen in het produceren van muziek, maar ook betreft het DJ’en. Die avond in Dhoem Dhaam draaide Misja een 8 uur set, met b2b sessies met namen als Rank1, Lemon8 en Sied van Riel. Die avond bracht hem terug naar tijden waarin 3 tot 4 uur draaien de standaard was. En juist daarom heeft hij besloten dit jaar nog een Open To Close set te doen – waarbij hij diep kan beginnen, geleidelijk op kan bouwen en kan eindigen met echte knallers. Niet zomaar een selectie hitjes in 60 minuten gepropt, maar een set die de tracks in hun volledige versie respecteert en waarbij Misja’s aandacht volledig gericht is op de sfeer, het publiek en hoe dit samenwerkt met de muziek.

Misja Helsloot’s All Exclusive night zal een avond worden zoals de DJ sets van ‘vroeger’. Klassiekers, toekomstige klassiekers en gloednieuwe producties zullen iedere bezoeker meenemen op reis. Je bent meer dan welkom om mee te komen genieten.