MEMPHIS MANIACS

Hello/Goodbye: The Final Clubtour

zaterdag 22 maart 2025

Sinds 2006 hebben de MEMPHIS MANIACS Nederland veroverd met hun unieke mix van genres en energieke optredens. Van Paaspop tot Zwarte Cross, van Concert at Sea tot Dance Valley – overal lieten ze het publiek uit hun dak gaan met hun ingenieuze mash-ups. Na bijna 15 jaar vol muzikale hoogtepunten en grotendeels uitverkochte clubtours stond een groots afscheid op de planning, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Een abrupt einde dreigde, en andere projecten kwamen op de voorgrond. Nu is dan eindelijk de tijd rijp voor het langverwachte slotakkoord van de “Masters of the Mash-up”. Op 22 maart staan zij in PAARD!

mash-up
koop tickets
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

In maart en april 2025 trekken Smash Robinson, Biff Anderson, Reverend Big, Buck Wilson en Iwan Dubrowski nog één keer door het land met hun Final Clubtour. Deze reeks optredens vormt niet alleen het waardige laatste hoofdstuk van hun indrukwekkende muzikale reis, maar is bovenal een eerbetoon aan de fans. De band wil via deze tour alle fans bedanken voor de ontelbare mooie momenten en onvoorwaardelijke steun door de jaren heen.

Verwacht een extra lange, meeslepende show vol bekende hits én vergeten pareltjes. Het belooft een emotionele reis te worden door de rijke geschiedenis van deze baanbrekende act.

Kom nog één keer dansen, huilen en meezingen met één van de meest originele en overrompelende acts uit de Nederlandsche muziekgeschiedenis.

MEMPHIS MANIACS

zaterdag 22 maart 2025

koop tickets