zaterdag 6 november 2021

MELL & VINTAGE FUTURE

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Vintage Future zijn twee veteranen in hun prime. Toen twee ervaren muzikanten in de bloei van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer ontmoetten met een geweldige stem, was het een match made in heaven. Mell & Vintage Future zijn een Nederlands trio dat rootsy rhythm ’n blues en soul speelt.

Mell & Vintage Future zullen dit najaar met hun tour ook langs PAARD komen, dus get your tickets now! Denk bij wijze van grove referentie aan “Booker T & the MG’s” en strooi er een lepel Adele en Janis Joplin over. En geloof de hype… dit is iets nieuws en speciaals.

popR&BSoul
Koop tickets
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Mell & Vintage Future kwamen begin 2016 officieel ten tonele. Ze begonnen met een sterke reeks singles. Beginnend met “Call My Name”, zijn hun liedjes bestandsdelen geworden op de nationale radio. Mell’s vijfde single “Forever” kreeg veel radiorotatie en was de opmaat naar de release van het debuutalbum van de band in mei 2019.

In haar relatief korte carrière heeft Mell zichzelf bewezen met talloze optredens op de Nederlandse televisie. Met haar vocale talent trok ze de aandacht van Vintage Future, een team van producers die meteen haar potentieel voelden.

Nico Brandsen staat alom bekend om zijn edgy stijl op vintage apparatuur. Hij speelde met veel van Nederlands grootste – van Ilse de Lange tot Kane tot Jan Akkerman.

Ton Dijkman wordt beschouwd als een van Nederlands beste musici. Als sessiedrummer heeft hij meegewerkt aan honderden opnames. Dijkman treedt al twee decennia op met de Nederlandse superster Marco Borsato.