zondag 24 november 2019

MATT SIMONS

Multi-instrumentalist en singer/songwriter Matt Simons komt naar Den Haag. Of je nu een die-hard fan bent van Matt’s prachtige en meeslepende muziek, of dat je hem net leert kennen, het belooft hoe dan ook een geweldige avond te worden. Je ziet hem 24 november in onze Kleine Zaal.

Altijd Matt Simons een keer willen ontmoeten? Voor deze show zijn er gelimiteerde VIP-tickets beschikbaar! Hiermee krijg je toegang tot een meet-and-greet, een fotomoment, polaroid, gelamineerde VIP-pas, en een exclusieve albumprint.

uitverkocht
  • € 30,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Matt houdt van Nederland, en die liefde is wederzijds. In Europa vond hij als eerste succes, waarna hij met zijn twee studioalbums ‘Pieces’ en ‘Catch & Release’ luisteraars over heel de wereld wist te bereiken.

Zijn nieuwe plaat ‘After The Landslide’ is zijn meest ambitieuze en persoonlijke werk tot nog toe. Matt schrijft over de grote vraagstukken van het leven en verpakt onderwerpen als liefde, verlies, en hoop in prachtige songs die soms wel wat weghebben van Bon Iver met een vleugje Springsteen. Zoals altijd zijn het Matt’s (piano)melodieën in combinatie met zijn teksten die ervoor zorgen dat zijn persoonlijke songs toch universeel lijken.

De grootste hit van zijn nieuwe album – ‘We Can Do Better’ – kan nu al rekenen op meer dan 80 miljoen streams wereldwijd. Hij stond twee maanden in de top 10 European Airplay charts, BBC Radio 2 B List en ROTW. Zijn samenwerking met Amy Kuney uit Los Angeles – ‘Amy’s Song’, wordt begeleid door een indrukwekkende videoboodschap over liefde, acceptatie en gelijkheid. Een prachtige illustratie van hoever Matt gegroeid is als songwriter.

een begenadigd liedjesmaker die de aanstekelijke refreinen schijnbaar moeiteloos uit zijn mouw schudt, en daar smaakvolle, tijdloze melodieën omheen schrijft.

Demorgen.be

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur