zondag 24 november 2019

MATT SIMONS

Chris Ayer

Multi-instrumentalist en singer/songwriter Matt Simons komt naar Den Haag. Of je nu een die-hard fan bent van Matt’s prachtige en meeslepende muziek, of dat je hem net leert kennen, het belooft hoe dan ook een geweldige avond te worden. Je ziet hem 24 november in onze Kleine Zaal.

Altijd Matt Simons een keer willen ontmoeten? Voor deze show zijn er gelimiteerde VIP-tickets beschikbaar! Hiermee krijg je toegang tot een meet-and-greet, een fotomoment, polaroid, gelamineerde VIP-pas, en een exclusieve albumprint.

Archief
  • € 30,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Matt houdt van Nederland, en die liefde is wederzijds. In Europa vond hij als eerste succes, waarna hij met zijn twee studioalbums ‘Pieces’ en ‘Catch & Release’ luisteraars over heel de wereld wist te bereiken.

Zijn nieuwe plaat ‘After The Landslide’ is zijn meest ambitieuze en persoonlijke werk tot nog toe. Matt schrijft over de grote vraagstukken van het leven en verpakt onderwerpen als liefde, verlies, en hoop in prachtige songs die soms wel wat weghebben van Bon Iver met een vleugje Springsteen. Zoals altijd zijn het Matt’s (piano)melodieën in combinatie met zijn teksten die ervoor zorgen dat zijn persoonlijke songs toch universeel lijken.

De grootste hit van zijn nieuwe album – ‘We Can Do Better’ – kan nu al rekenen op meer dan 80 miljoen streams wereldwijd. Hij stond twee maanden in de top 10 European Airplay charts, BBC Radio 2 B List en ROTW. Zijn samenwerking met Amy Kuney uit Los Angeles – ‘Amy’s Song’, wordt begeleid door een indrukwekkende videoboodschap over liefde, acceptatie en gelijkheid. Een prachtige illustratie van hoever Matt gegroeid is als songwriter.

Support: Chris Ayer
Chris Ayer is een singer-songwriter uit Virginia die poëtische teksten op een rauwe, pure manier brengt.  Hij mixt zijn superscherpe popgevoeligheid met een sterk Amerikaans singer-songwriter sound. De artiest heeft al ruim 1000 shows op zijn naam staan en stond al eerder in het voorprogramma van Matt Simons in een uitverkocht AFAS Live en op Pinkpop. In mei bracht hij zijn nieuwste single uit: ‘Stay Another Night‘.

Een begenadigd liedjesmaker die de aanstekelijke refreinen schijnbaar moeiteloos uit zijn mouw schudt, en daar smaakvolle, tijdloze melodieën omheen schrijft.

Demorgen.be