vrijdag 13 maart 2020

MAMIHLAPINATAPAI

Denk aan Spaanstalige wereldmuziek, blazers en opzwepende ritmes, die binnen no-time een glimlach op je gezicht tovert en je laat bewegen als een volleerde danser of danseres! Het exotische gezelschap Mamihlapinatapai, bestaande uit negen muzikanten die begonnen als straatmuzikanten in onze Hofstad. Op 13 maart 2020 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en presenteert de band het langverwachte tweede album in PAARD. Eind vorig jaar bracht het negental de eerste single Plántico uit, een serieus doch dansbaar nummer wat veel belooft voor Maghía.

balkancumbiaflamencoJazzLatinReggaeska
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Begin 2017 zag debuutalbum Camino del Sol het levenslicht. Vol bravoure, vreugde en energie startte het avontuur langs de vele festivalweides. Hoogtepunt na hoogtepunt volgden elkaar op met vele optredens, waaronder op Oerol, Zwarte Cross, Parkpop en een tour door Spanje.

We omschrijven het als wereldmuziek. We halen onze inspiratie van over de hele wereld, we proberen van mensen zelf nieuwe muziekstijlen te leren. We proberen alles te leren en dan te mixen.

Luciano, MAMIHLAPINATAPAI