zaterdag 6 maart 2021

MAMIHLAPINATAPAI AVOND SHOW (WORDT VERPLAATST)

Op vrijdag 13 maart zou Mamihlapinatapai in PAARD de komst vieren van hun nieuwe album Maghía, maar toen kwam Corona. Het concert werd uitgesteld, maar door de huidige maatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om het feest te vieren voor meer dan 30 personen. Mamihlapinatapai baalt verschrikkelijk. De bandleden keken enorm uit naar het optreden, waarmee ze de komst van het nieuwe album eindelijk zouden vieren met iedereen die hierbij wil én hoort te zijn.

In overleg met PAARD is besloten om het optreden te annuleren. In plaats daarvan werd er een intiem concert gespeeld speciaal voor de donateurs die via crowdfunding het album mede mogelijk hebben gemaakt. Er wordt nieuw optreden gepland worden in voorjaar 2021, zodat het album alsnog met iedereen gevierd kan worden. Reeds gekochte tickets zijn gerefund en ticketkopers zijn hierover geïnformeerd via mail. Heb je tickets aan de kassa gekocht, stuur dan voor een refund een mail naar [email protected]

Denk aan Spaanstalige wereldmuziek, blazers en opzwepende ritmes, die binnen no-time een glimlach op je gezicht tovert en je laat bewegen als een volleerde danser of danseres! Het exotische gezelschap Mamihlapinatapai, bestaande uit negen muzikanten die begonnen als straatmuzikanten in onze Hofstad. Op 17 oktober 2020 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk speelt de band met hun nieuwste plaat op zak in PAARD.

cumbiaflamencoJazzLatinReggaeska
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30

De groep werd opgericht door jeugdvrienden Luciano Varela (basgitaar) en Fernan Mejuto (toetsen), die beiden opgroeiden in de Spaanse regio Galicië en geïnspireerd geraakt door bands als Manu Chao, Che Sudaka en La Troba Kung-Fú. Samen studeerden ze Jazz aan het conservatorium in Den Haag, waar een hecht gezelschap aan diverse muzikanten ontstond. Begin 2017 zag debuutalbum Camino del Sol het levenslicht, waarna het grote avontuur langs de vele festivalweides begon. Van MadNes en Oerol, tot Zwarte Cross, Wildeburg, en Into The Woods, Parkpop, en menig internationaal festival.

In 2019 besloten de Mamih’s het rustiger aan te doen om volop te kunnen werken aan het tweede album. De band pendelde heen en weer tussen zeven verschillende studio’s in Nederland en Spanje om de perfecte omstandigheden te vinden voor het album. Het resultaat is een nieuw album dat volwassener, politieker en filosofischer is dan het debuut. MAGHíA toont een sarcastisch en rauw beeld van onze huidige realiteit. Het album is op 13 maart verschenen en verkrijgbaar via de bekende platformen.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

We omschrijven het als wereldmuziek. We halen onze inspiratie van over de hele wereld, we proberen van mensen zelf nieuwe muziekstijlen te leren. We proberen alles te leren en dan te mixen.

Luciano, MAMIHLAPINATAPAI