woensdag 19 oktober 2022

HAAGSE POPWEEK: MADHARA

Wilde Kind

Woensdag 19 oktober komt Madhara naar PAARD! Laat los, laat gaan en kom in vervoering. Geuren, kleuren en smaken van over de hele wereld komen samen in de muziek van Madhara. Souvenirs uit India, Brazilië, en Turkije komen aan bod in een veelzijdige live beleving. De set van Madhara begint klein, nodigt je uit om te voelen en tot stilstand te komen in een snelle wereld.  En dan gaan we stapje voor stapje, steeds iets  sneller, groter, uitbundiger, samen helemaal los! Driestemmige samenzang, strijkers, klarinet, synths, percussie, drums en bas zorgen ervoor dat je makkelijk kunt verdwalen in de wereld van Madhara.

Deze show is onderdeel van de Haagse Popweek.

 

 

Archief
  • € 13,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Support: Wilde Kind
Wilde kind is geen doorsnee band. De act creëert een uitzonderlijk samenspel van emoties door “bittersweet” teksten te verweven met complexe en zwoele composities.

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.