zondag 21 november 2021

LUCAS HAMMING

In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de ‘huisband’ van DWDD en is vanaf dan niet weg te slaan van nationale radio en tv. Hij staat op Pinkpop, speelt een uitverkochte Paradiso-show en brengt in 3 jaar tijd 2 albums uit. 21 november 2021 komt Lucas Hamming met zijn POSTPONED tour naar PAARD. Kaartverkoop start 1 juli 2021 om 10:00.

poprock
Koop tickets
  • € 19,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Als singer songwriter creëert Hamming muziek met een heerlijk pop rock sound. Tijdens het schrijven van zijn nieuwe nummers haalt hij dan ook grote inspiratie uit Arctic Monkeys. Maar naast het maken van muziek was hij ook te zien in meerdere theater producties en won hij het enorm populaire programma Maestro.

Maar na een ‘theater-tussenjaar’ als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en dus ook nog zijn winst van het programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan, want  met de release van de track ‘Falling’, die gelijk werd gebombardeerd tot Radio 2 “Top Song” en 538 “Harde Schijf”, is Lucas helemaal terug.

En in het najaar van 2021 komt dan eindelijk het nieuwe album uit: POSTPONED gaat het heten. Uiteraard gevolgd door een clubtour vanaf november.

"Lucas Hamming weet hoe je een publiek in de tang houdt en een show weggeeft die nog lange tijd blijft hangen."

Flip Kloet – 3voor12