zondag 21 november 2021

LUCAS HAMMING

Gyo Kretz

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Corona-update 16/11: Goed nieuws, de show van Lucas Hamming kan op 21 november kan (seated) doorgang vinden! 

In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de ‘huisband’ van DWDD en is vanaf dan niet weg te slaan van nationale radio en tv. Hij staat op Pinkpop, speelt een uitverkochte Paradiso-show en brengt in 3 jaar tijd 2 albums uit. 21 november 2021 komt Lucas Hamming met zijn POSTPONED tour naar PAARD.

poprock
Archief
  • € 19,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Als singer songwriter creëert Hamming muziek met een heerlijk pop rock sound. Tijdens het schrijven van zijn nieuwe nummers haalt hij dan ook grote inspiratie uit Arctic Monkeys. Maar naast het maken van muziek was hij ook te zien in meerdere theater producties en won hij het enorm populaire programma Maestro.

Maar na een ‘theater-tussenjaar’ als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en dus ook nog zijn winst van het programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan, want  met de release van de track ‘Falling’, die gelijk werd gebombardeerd tot Radio 2 “Top Song” en 538 “Harde Schijf”, is Lucas helemaal terug.

En in het najaar van 2021 komt dan eindelijk het nieuwe album uit: POSTPONED gaat het heten. Uiteraard gevolgd door een clubtour vanaf november.

Gyo Kretz

Amsterdamse singer-songwriter en producer Gyo Kretz combineert gitaren, elektronische beats en synthesizers samen tot frisse indie-pop songs. De liedjes die Gyo schrijft kunnen doen denken aan die van James Bay, Tom Walker of John Mayer, alleen dan in een iets wat elektronischer geheel. Op 16-jarige leeftijd stond Gyo al met een eigen show op het Hongaarse Sziget Festival en inmiddels heeft hij samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Rolf Sanchez, Tabitha, Gers Pardoel, Niels Geusebroek en Gerard Joling waarmee hij verscheidende gouden en platina platen binnen wist te halen. Zijn samenwerking met Rolf Sanchez groeide zelfs uit tot dè zomertrack van 2020 genaamd ‘Más Más Más’, die op vrijwel alle hit noteringen op nummer 1 terecht is gekomen. De debuut EP van Gyo Kretz, genaamd ‘Sacrifices’, is op 25 juni verschenen en heeft inmiddels al meer dan een miljoen streams op de teller staan. Gyo’s nieuwe single ‘Still See Signs’ zal op 12 November het daglicht zien.

"Lucas Hamming weet hoe je een publiek in de tang houdt en een show weggeeft die nog lange tijd blijft hangen."

Flip Kloet – 3voor12