vrijdag 27 maart 2020

LOVUMBA [UITGESTELD]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 september geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. PAARD houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

  • Diverse ticketprijzen
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

Verwacht de beste Latin sounds. Met dit keer een speciale focus op Havana. Zo kan je je Cubaanse salsaskills vertonen en maak je kans op een cashprijs, tijdens deze editie van Lovumba!

Ook kan je deze avond een salsa contest verwachten. Houd de site of facebook van Lovumba  in de gaten voor het laatste event nieuws, tickets en videos!

Houd jij van heerlijke Latin zoals Salsa, Reggaeton, Merengue, Bachata en andere zwoele Caribbean geluiden dan ben je bij Lovumba aan het juiste adres! Van strandfeesten naar de grootste poppodia, Lovumba staat garant voor geweldige Latin evenementen in heel het land. Lovumba is voor iedereen van 18 jaar toegankelijk!