vrijdag 7 september 2018

LøveFest 2018

Wally A$M,  Cry
Een avond vol met bekende en onbekende newskool hip-hop artiesten. Het doel is duidelijk: Delft weer op de kaart zetten, en helemaal uit je dak gaan! De tweede editie van het door het Delftse collectief “LøveGang” georganiseerde LøveFest is een feit en wordt dit jaar gehouden in het Paard. Bereid je voor op een avond vol met zowel Delfts talent als het beste wat de Nederlandse Newskool Hip-Hop  te bieden heeft. Met acts zoals Wally A$M en Cry belooft het een energiek en fantastisch feest te worden.

 

Koop tickets
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 18:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Wally
Oualid ‘Wally’ Oussar, de Travis Scott van de schilderswijk, werd geboren in het jaar 2000. Met zijn sierlijk, duister geluid, en verfijnd evenwicht tussen introspectieve raps en zorgvuldig ingezongen melodien (Wally is een geschoolde zanger) onderscheidt hij zich qua sound in Nederland en Den Haag, zijn thuisstad die tevens plaats biedt aan zijn zijn crew A$M. In 2017 bracht Wally de ‘Road To DBV’-EP uit, gevolgd door ‘Days Before Vrijheid’. Zijn track ‘Late Night’ kreeg een remake van Bokoesam en Ray Fuego. In 2018 releaset Wally (of, zoals zijn vrienden hem noemen: Young Wally Damn de Finesser) zijn eerste materiaal op Noah’s Ark.

Cry
Met lomp harde producties en duidelijk gearticuleerde, domme raps. Inhoudelijk gaat het alle kanten op en is er soms geen touw aan vast te knopen, maar aanstekelijk is het zeker. (bron:Hiphopinjesmoel)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur