LE BUTCHERETTES& INVSN

zondag 7 juli 2019 2019

Deze avond krijg je niet één maar twee bands voor de prijs van één. Een heuse double-bill. Bereid je voor op een avond gevuld met snerpende gitaren en intellectuele protestsongs uit de punkscene. 

Een flinke bak snoeiharde gitaren, artistieke chaos en altijd een intellectuele boodschap: Le Butcherettes zijn één van de meest gestoorde, gewelddadige en ground-breaking bands van de 21e eeuw. Maar wat wil je ook anders met een frontvrouw als Teri Gender Bender? De Mexicaanse visionair weet met haar band keer op keer te choqueren door hun onorthodoxe en extreme optredens die (soms letterlijk) een bloederige reflectie weergeven van de punkcultuur. Met gitaren die je trommelvlies aan flarden zullen scheuren en vocals die door merg en been gaan belooft de band niets van je heel te laten tijdens hun optreden in PAARD op 7 juli in de Kleine Zaal.

post-punk punk punkrock
archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

In een tijd waarin onze normen en waarden over het menselijk bestaansrecht worden uitgedaagd, is de protestband INVSN opgestaan. Deze post-punk band voert sinds een aantal jaar een poëtische strijd tegen een steeds rechtser wordende maatschappij; en laat dat toevallig heel lekker klinken. De band is ontstaan uit zwaargewichten van de Zweedse punkscene en wordt geleid door Dennis Lyzxén, die we allemaal kennen van de iconische band Refused. Verwacht een Sisters of Mercy geïnspireerde sound met een heftige politieke boodschap en snerpende gitaren die geen garantie bieden dat PAARD de volgende dag nog overeind zal staan.

“ Een wonderbaarlijke luisterbeurt in dit rariteitenkabinet! “

Door dansendeberen.be over Le Butcherettes