vrijdag 20 november 2020

LA PEGATINA

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Bailamos! La Pegatina komt weer langs in PAARD en dat is altijd garantie voor een feestje. Ooit begonnen als straatartiesten in het warme Barcelona, nu een act die de grootste zalen in Nederland aandoet. Met de fijnste mix van rumba Catalana, ska, cumbia, música mestiza en een vleugje punk zorgt de band, wiens naam letterlijk de sticker betekent, dat iedereen met een glimlach van oor tot oor en een bezweet lichaam de zaal verlaat. Lowlands, Pinkpop, Zwarte Cross, AFAS Live, allemaal waren ze prooi aan de catchy en vrolijke tonen van het internationale collectief. Op 20 november komt La Pegatina de Grote Zaal afbreken, wij hebben er al zin in.

Klinkt als Will and the People, Dubioza Kolektiv, Baciamolemani
Koop tickets
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Samenwerkingen met verschillende acts uit dezelfde hoek van het spectrum maken van La Pegatina een band die over de hele wereld vrienden heeft. Of het nou het Engelse Will And The People is, het Italiaanse Baciamolemani of het Bosnische Dubioza Kolektiv is, iedereen werkt graag samen met de troep uit Barcelona. Niet zo gek eigenlijk als je kijkt hoe populair de shows van de band zijn.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

"De cumbiapunk die de heren uit Barcelona spelen ligt makkelijk in het gehoor en brengt hele volksstammen in extase. De muziek is dan ook rete energiek."

3voor12 Den Haag