zondag 3 april 2022

LA PEGATINA

In verband met Corona maatregelen is deze show verplaatst naar 3 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Bailamos! La Pegatina komt weer langs in PAARD en dat is altijd garantie voor een feestje. Ooit begonnen als straatartiesten in het warme Barcelona, nu een act die de grootste zalen in Nederland aandoet. Met de fijnste mix van rumba Catalana, ska, cumbia, música mestiza en een vleugje punk zorgt de band, wiens naam letterlijk de sticker betekent, dat iedereen met een glimlach van oor tot oor en een bezweet lichaam de zaal verlaat. Lowlands, Pinkpop, Zwarte Cross, AFAS Live, allemaal waren ze prooi aan de catchy en vrolijke tonen van het internationale collectief. Op 3 april 2022 komt La Pegatina de Grote Zaal afbreken, wij hebben er al zin in.

Klinkt als Will and the People, Dubioza Kolektiv, Baciamolemanicumbiapunkska
Koop tickets
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Samenwerkingen met verschillende acts uit dezelfde hoek van het spectrum maken van La Pegatina een band die over de hele wereld vrienden heeft. Of het nou het Engelse Will And The People is, het Italiaanse Baciamolemani of het Bosnische Dubioza Kolektiv is, iedereen werkt graag samen met de troep uit Barcelona. Niet zo gek eigenlijk als je kijkt hoe populair de shows van de band zijn.

 

"De cumbiapunk die de heren uit Barcelona spelen ligt makkelijk in het gehoor en brengt hele volksstammen in extase. De muziek is dan ook rete energiek."

3voor12 Den Haag