DOUBLE BILL: KUZKO & MAXINE

donderdag 29 december 2022 2022

Maxine & KUZKO gaan samen op tour en tikken ook PAARD aan op 29 december. De hypertalentvolle songwriter Maxine is een frisse wind in de muziekwereld overheerst door ghostwriters. Ook is ze PAARD-talent en verscheen ze kortgeleden op deze 7” vinyl uitgebracht door PAARD. Het Rotterdamse synthpop duo KUZKO staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over high school drama, bandaffaires en vurige crushes.

archief
  • €15,50 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:15
Nieuwsbrief

Maxine
Popster Maxine is een briljante songwriter. Ze bedenkt haar eigen composities en met haar authentieke stem weet ze keer op keer hits te scoren. Op TikTok krijgt ze met haar songs over popcultuur en tv-personages meer dan een miljoen likes. Grote artiesten als Roxeanne Hazes en Maan staan in de rij om met Maxine te schrijven.

KUZKO
Het Rotterdamse duo KUZKO, bestaande uit Sam en Dani, slepen tijdens hun live shows publiek mee in hun kleurrijke KUZKO-wereld. Fans van onder andere Sofi Tukker en Confidence Man voelen zich uitstekend thuis in deze wereld. Ze leveren met hun vierkoppige band een energieke en dansbare set inclusief: outfits in thema, foute danspasjes en aaibare alpaca knuffels.