POWERED BY PAARD 7″ 2022 Maxine en IMBOS

Jaarlijks brengt PAARD de POWERED BY PAARD 7” single uit in samenwerking met twee lokale artiesten. Artiesten die hard gaan, het verdienen nog harder te gaan en waarschijnlijk de komende jaren Den Haag uit zullen groeien. Het doel van de samenwerking is om de artiesten extra in de spotlight te zetten en een boost te geven in hun ontwikkeling als artiest en muzikant. Vandaag komt de Paardsingle van dit jaar uit met de Haagse talenten Imbos & MAXINE.

Powered by Paard gaat dit jaar nog verder; bij de single horen twee videoclips / live-video’s die zijn opgenomen in PAARD (door het PAARD productieteam). Wij waren benieuwd naar het verhaal achter Imbos & Maxine, hoe het voelt om op de 7” vinyl te verschijnen en wat de toekomst (met het Powered by PAARD predicaat op zak) in het verschiet heeft.

POWERED BY PAARD 7″ Maxine en IMBOS

 

IMBOS & Maxine over de 7" Paardsingle

Maxine – Crazy
Op zoek naar een pophit met een onweerstaanbare melodie, een pakkende hook en een eigenzinnig geluid, verpakt in een wereldwijd klinkende productie? Zoek dan niet verder. Niet veel artiesten doen dat zoals componist, tekstschrijver, muzikant en zanger MAXINE.

MAXINE - CRAZY

IMBOS – Een Droom
IMBOS windt er geen doekjes om. Niet alleen met zijn muziek, ook met zijn teksten nestelt hij zich zo diep mogelijk in het hoofd van zijn luisteraars. Of het nou gaat om persoonlijk  leed, maatschappelijke kwesties of tijdloze dromen, voor IMBOS is stil zijn geen optie meer.

Ondersteund door soepele beats en vuige synths, die afkomstig lijken uit de tijd dat hij zelf nog een gladde bovenlip had, komt zijn boodschap direct binnen.

IMBOS - EEN DROOM

7″Paardsingle
De limited edition vinyl single met Maxine en Imbos is onderdeel van een jaarlijks supporttraject -de zevende in rij alweer- dat wij jonge Haagse artiesten aanbieden om zich op professioneel vlak verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij coaching en training van onze professionals krijgen, kunnen zij van de technische faciliteiten van Paard gebruik maken, kan er op de PAARDpodia gewerkt worden aan hun liveshow, of is het zelfs mogelijk een videoclip op te nemen. Daarnaast zet PAARD zich in om de artiesten uiteindelijk in PAARD te laten optreden én een plek te geven op één of meerdere Haagse festivals.

Artiesten die eerder op de Paardsingle stonden:

The Deaf, Taymir, Son Mieux, Tears & Marble, The Stangs, Di-rect, Dandana, AAPNOOTMIES, NIKO, Ava Nova, Tousch, Tess Merlot

Vanaf vandaag is deze single met Maxine en Imbos te koop via de Paard website!

Online verkoop:
De 7″ kan online besteld worden en per post (binnen NL) worden verzonden.

POWERED BY PAARD 7″ Maxine en IMBOS

 

Verdient jouw band/act/ensemble een plek op de volgende PAARD-single? Vul dat dit formulier in: AANMELDFORMULIER PAARDSINGLE

POWERED BY PAARD 7″ 2022 Maxine en IMBOS