KUBILAY KAYA

Een combinatie van indiepop, hiphop en poëtische teksten

zondag 27 februari 2022 8377

Kubilay Kaya vraagt zich af waarom hij in de liefde stééds dezelfde fouten maakt. Op het nieuwe album ‘Slecht Alleen’ componeert Kubilay zijn repliek met elementen uit hiphop, jazz, chansons en 80’s synths. Het resultaat is een eigenwijs avontuur over de rafelige paden van de liefde.

De voormalige hiphopproducer staat vanavond met support van Liza Weald in Paardcafé! Mis het niet!

Kubilay vangt met zijn muziek de pure verwondering en ook de onwetendheid. Hoe je alsnog bevestiging vindt in jezelf en het leven accepteert in al zijn bekende patronen, pieken en dalen. En ook hoe je voldoening en wijsheid kunt vinden binnen de vluchtroutes van het bestaan.
In 2018 debuteert Kubilay zijn eigen werk: ‘Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi’. Een gelaagd conceptalbum met 7 nummers over 7 vrouwen. Hetzelfde ontwrichtende ontzag voor liefde en vriendschap zet hij voort op ‘Slecht Alleen’, dat op 7 januari 2022 uitgebracht wordt.

hiphop indiepop Jazz pop
archief
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 19:00
  • 19:00
Nieuwsbrief

Support: Liza Weald
Liza Weald is het opvallende folkpop-project van Nederlandse componist en artiest Lisa de Bruijn. Frisse, intieme en snuggere songwriting met ijzersterke melodieën, over jezelf durven blootleggen en het vinden van kracht in kwetsbaarheid. Lisa’s heldere, veelzijdige stem in combinatie met het warme geluid van haar akoestische gitaar en synth zorgt voor een uiterst bijzondere luisterervaring, die zowel ontspant als vraagt om je ongestoorde aandacht.

“ Haarlem is de stad waar het allemaal begon “

Haerlems Bodem