KREZIP

zondag 7 mei 2023 2023

‘If I could I would stay…’ Een echte introductie heeft deze Tilburgse band inmiddels niet meer nodig. In 2000 brak Krezip door met het nummer I Would Stay en drukte een duidelijke stempel op het Nederlandse muzieklandschap. Tijdens hun reünie speelde Krezip drie uitverkochte avonden op rij in de Ziggo Dome.  Op 7 mei zie je Krezip in PAARD!  

Voor liefhebbers van Ilse Delange, Anouk, Miss Montreal
archief
  • €38,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Na 10 jaar afwezigheid besloot Krezip om weer – tijdelijk – bij elkaar te komen voor nog één tour, maar door corona werd dit uitgesteld. In deze 3 jaar hebben ze een heel nieuw album uitgebracht met nummers zoals Sweet High en Make It A Memory. Het mag dan misschien wel hun laatste tour zijn, maar één ding is zeker. Ze zullen je van je sokken blazen met hun oude klassiekers en nieuwe hits.

Special guest
WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam. Naast invloeden van alternatieve rock en elektronica kenmerkt de muziek van WIES zich door een onmiskenbare Do It Yourself-mentaliteit. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden. Het debuutalbum Het Is Een Wies is in het najaar van 2021 verschenen met daarop onder meer de singles Soms Is Het Te Laat, Barman, Meisje en Radiostilte.

 

“ We beseften dat we nog lang niet klaar waren met elkaar. - Krezip “

Maxazine