zaterdag 3 maart 2018

KRAANTJE PAPPIE

Tijdschema
19:30 DJ Friss (Playground Zero)
20:30 Kraantje Pappie

Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) is een van de meest succesvolle rappers uit Nederland. Op 3 maart 2018 staat hij hier in Paard. Zijn driedelige albumreeks Crane had naast een groots, eigen en elektronisch geluid ook een heerlijke verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status.

 

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

In 2016 deed hij mee aan het RTL-programma Expeditie Robinson. Ook runt hij een eigen muzieklabel én boekingsbedrijf. Het maakt het des te indrukwekkender dat hij tijd overhoudt voor zijn grootste hobby, rappen.

Kraantje Pappie heeft talloze optredens in Nederland en België waaronder ook grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley. Deze bezorgden hem een ontzettend goede live-reputatie. Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar één daarvan is in ieder geval dat Kraantje Pappie óveral een feest van maakt, met drank, zweet en plezier inbegrepen.

De verschillen tussen de hiphop artiesten van dit seizoen zijn zo groot als de bankrekening van Lil Kleine. Lees hier waarom.