vrijdag 5 november 2021

KRAANTJE PAPPIE

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Kraantje Pappie komt naar PAARD met zijn nieuwe POP UP clubtour. Gewapend met zijn hits ‘Waar is Kraan?’‘Feesttent’‘Pompen’ en ‘De Manier’ brengt Lil Craney het feest naar Den Haag. Wie er in 2018 bij was weet het al, dit gaat er eentje worden voor in de boeken. De Nederlandse hiphopartiest brengt nieuwe muziek, heerlijke hits en een nog beter feestje. Kortom: Kraantje Pappie transformeert de avond in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Wij kunnen niet wachten!

 

hiphopnederhopRap
Archief
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Kraantje Pappie is geen onbekende naam in de Nederlandse hiphopscene. Zijn driedelige albumreeks Crane bracht de rapper een verzameling aan gouden- en platina hits. Het derde album, Crane III, behaalde ook de gouden status. Naast de verschillende samenwerkingen die de nodige megahits opleverden zoals‘Moment’ (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en ‘Drup’ (met Bizzey & Jonna Fraser) is Kraantje Pappie weer de studio ingedoken voor een nieuw album. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour.

Support: Mick Spek

Dit talent van slechts 24 jaar bracht onlangs zijn debuutplaat, De Kust Roept, uit, maar was daarvoor al geen onbekende in de scene. Onder andere als producer en DJ van Joost was Mick Spek een rising star in de Nederlandse hiphop. Nu mag de Katwijker de avond opwarmen voor Kraantje Pappie.

 

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 5 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.