woensdag 23 oktober 2019

KO KO MO

Vanuit hometown Nantes in Frankrijk is het explosieve rock-duo Ko Ko Mo al de hele wereld over geweest, nog voordat hun tweede plaat het levenslicht zag. Nu is het album ‘Lemon Twins’ uitgebracht en hij staat vol met overrompelende, indrukwekkende gitaarrifs, maar vind ik hints naar de elektronische kant. Maar wat je vooral terug hoort is een bak vol energie.

duopowerrockrock
Koop tickets
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

En wat wij je in ieder geval kunnen verzekeren is dat deze bak energie niet anders zal zijn op het podium. Ko Ko Mo gaat gegarandeerd het Paardcafé afbreken en de rock-liefhebber onder ons kan dit natuurlijk niet missen.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur