PAARD 50: KITCHEN CONCERT

zondag 23 oktober 2022 2022

Wel eens bij een eetbaar concert geweest?! Op 23 oktober – Tijdens PAARD50 – presenteert Creative Chef een totaal nieuwe concertbeleving: Kitchen Concert. In elke zaal en elke ruimte van PAARD krijg je een smaakvol, muzikaal en beeldend spektakel voorgeschoteld.  Zie, hoor en proef je weg langs onze zalen en beleef dit spektakel dat de grenzen tussen verschillende disciplines doet verdwijnen. 

Een muzikale culinaire beleving die je zelf en ook met elkaar beleeft. Tijdens Kitchen Concert komen kunst, design, muziek én eten samen in één prikkelend programma. De avond wordt afgesloten door het muzikale gezelschap Kitchen Collective.

archief
  • €58,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:00
Nieuwsbrief

Normaal heeft elke kunstvorm een eigen ruimte: voor foto’s ga je naar het museum, voor culinaire hoogstandjes naar een restaurant en voor muziek naar een show in je lokale popzaal. Tijdens Kitchen Concert smelten al deze plekken samen onder leiding van Jasper Udink ten Cate aka Creative Chef.

Kitchen Concert is een ‘lopend buffet’ door alle zalen van PAARD. In elke zaal is er een culinaire performance, omlijst door visuals en muziek.

PS: alle gerechten zijn vegetarisch.

 

 

PAAR50 // 21 t/m 29 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 29 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ Ooit een eetbare tentoonstelling gezien? Niet? Dan moet je bij Jasper Udink ten Cate zijn. “

AD