zaterdag 24 februari 2018

KENSINGTON

LET OP: tickets staan op naam, waarbij de hoofdkoper zich moet kunnen legitimeren. Max. twee tickets per account/hoofdkoper. Heb je hier vragen over mail dan naar: info@paard.nl 

 

Na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Domes, een uitverkochte Europese tournee en het winnen van meerdere awards, gaat de band terug naar de Nederlandse clubs en het Paard kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Zanger Eloi Youssef: ‘Het is fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel grote shows hebben mogen spelen. We zijn daar heel trots op, en we zijn dat nog lang niet zat, maar het staat ook al langer op ons verlanglijstje om weer in de Nederlandse clubs te spelen.

uitverkocht
  • €29 (EX FEE) > LET OP: max. 2 tickets per account en hoofdkoper moet zich kunnen legitimeren
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Voordat ze langs het Paard komen, staan er in november nog vijf(!) uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op het programma. Drummer Niles van den Berg: ‘Uiteraard hebben we ook erg veel zin in die Ziggo Dome shows. We zijn dankbaar dat we nu op een punt zijn in onze carrière waarin we beide kunnen doen: arena’s en clubs. Allebei op hun eigen manier speciaal.

Eind vorig jaar bracht de band haar vierde album Control uit. Op het album – dat binnen kwam op #1 in de hitlijsten – staan hitsingles Do I Ever, Sorry en meest recente single Bridges. De video van Bridges werd opgenomen in Berlijn en Parijs tijdens de Europese tour eerder dit jaar.

Kensington is een vierkoppige formatie in simpele traditionele bezetting. Dat dit niet tot voorspelbare resultaten hoeft te leiden bewijst de band met een frisse, gelaagde en moderne sound.

Kensington bedient zich vakkundig van hits om een euforische sfeer te creëeren. Done With It, We Are The Young, All For Nothing en War gaan erin als zoete koek.

Nu.nl

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.