zondag 3 maart 2019

KAZKA

Met Oekraïense Electropop-supersterren KAZKA haalt het Paard het beste uit de Oekraïense popmuziekscene naar Nederland. Bedwelmende beats, vleugen traditionele instrumentatie en sensuele vocalen. Hun grootste hit “Plakala” heeft meer dan 120 miljoen views op YouTube, en schoot zowel in hun thuisland, als in Letland, Bulgarije, Armenië, Kazachstan, Oezbekistan, en Wit-Rusland de hitlijsten in.

electro-folkelectro-popOekraïnse U-poppop
Archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

‘Cry’ werd wereldwijd zo vaak online opgezocht dat het in de lijst van 100 meest-ge’Shazamde nummers belandde, waarmee KAZKA hits van wereldacts als Post Malone, Imagine Dragons en Lil Wayne achter zich lieten. De combinatie van het zwoele stemgeluid van zangeres Sasha Zaritska, het briljante fluitspel van Dmitry Mazuriak en de inventiviteit van multi-instrumentalist Nikita Budash maakt KAZKA tot een popformatie die je niet wilt missen.

Dit concert wordt gesponsord door Ukranian International Airlines en mogelijk gemaakt door de Oekraïense ambassade.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur