zaterdag 5 maart 2022

KARSU

>>LET OP:  voor IEDERE BEZOEKER is een negatieve test in de CoronaCheck-app vereist, dus OOK voor bezoekers met een vaccinatie- of herstelbewijs. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

De Amsterdamse zangeres en pianiste Karsu, bekend om haar unieke Engels- en Turkstalige blend van pop, jazz en world en haar energieke performance, is op 5 maart 2022 te bewonderen in onze Grote Zaal. In 2019 stond ze al in onze Kleine (en uitverkochte) Zaal. In aanloop naar de clubtour verschijnt op 1 juli haar nieuwe single Sonunda, dat eindelijk betekent. Een in eerste instantie luchtig klinkend nummer; echter, Karsu vertelt in deze song over vertrouwen en bedrog. Op 5 maart 2022 neemt Karsu de luisteraars mee op reis, waar ze vol passie en vuur haar songs zal spelen. Maak je klaar voor een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast.

Dit betreft de nieuwe datum van het eerder verplaatste concert. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected]

JazzpopWorld
Archief
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Op Karsu staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal losgaat met haar band. Na de release van het album Karsu (2019) en de bijbehorende succesvolle clubtour , stond voor 2020 een wereldtour op het programma.

Karsu zou onder meer Amerika, Canada en Rusland aandoen. De uitbraak van COVID-19 gooide roet in het eten. Karsu zat echter niet stil; ze gaf vanachter haar vleugel thuis veel online concerten, verzorgde een livestreams, maakte een videoclip in haar woonkamer en schoot een videoclip in de stille straten van Amsterdam, en pakte haar hobby koken op; de filmpjes van Karsu’s Kitchen op YouTube hebben duizenden views. Op Instagram maakte ze live Turkse pizza’s, samen met ruim 9.000 volgers.

 

Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.

de Volkskrant