zaterdag 17 oktober 2020

KARSU

De betoverende zangeres Karsu brengt op 17 oktober 2020 – na een uitverkochte Kleine Zaal-show in 2019 – opnieuw haar show naar PAARD! Ditmaal doet ze er echter een schepje bovenop en neemt de Amsterdamse de luisteraars mee op reis in de Grote Zaal, waar ze vol passie en vuur haar mix van Engelse en Turkse songs zal spelen. Karsu mixt pop met jazz, klassiek en Turkse muziek tot een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast.

Koop tickets
  • € 20,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Karsu’s tweede album ‘Colors’ werd in 2016 bekroond met een Edison en ook haar laatste plaat ‘Karsu‘ kreeg juichende recensies. Tijdens het maken van die nieuwe plaat ontwikkelde Karsu een ander geluid, geïnspireerd door het rondreizen in China, Bali en Los Angeles. Op Karsu staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal losgaat met haar band.

Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.

de Volkskrant